Sunday, 29 April 2012

CIUTANUL inconjurat de super eroii Marvel

In perioada 27-29 aprilie Sun Plaza se transformă în cel mai fierbinte punct pe harta distracţiilor pentru pitici!
Super eroii Marvel vin la Sun Plaza!

Sun Plaza Shopping Center pregăteşte din nou o surpriză, de data aceasta destinată celor mici aducându-i într-o întâlnire extraodinară cu fanii din România pe Super eroii Marvel! Spider Man, Captain America, Thor şi Iron Man, personaje îndrăgite de publicul din întreaga lume, vin în calitate de invitaţi speciali, în premieră la Sun Plaza, duminică, 29 aprilie, începând cu ora 14.00.
Atât cei mici cât şi cei mari deopotrivă se vor putea fotografia cu personajele şi îşi vor putea demonstra super puterile în cadrul zonei special amenajate din centrul comercial. Tot aici, cei mici vor avea oportunitatea să se transforme în mini-Spider Man, antrenandu-se cu noul joc video cu acelaşi nume şi pictându-se cu însemnele disctinctive ale super eroului.
Cei patru super eroi vestesc lansarea în cinematografe a mult aşteptatului film „Răzbunătorii” (Avengers), a cărui premieră în România va avea loc pe data de 4 mai 2012.
„Răzbunătorii” este cel mai aşteptat film Marvel: pentru prima dată în istoria studio-ului, toţi super eroii se reunesc în cadrul aceleiaşi producţii, pline de aventuri şi suspans. Marele Hulk, Captain America, Iron Man, Howkeye, Black Widow şi Thor răspund solicitării agenţiei pentru menţinerea păcii şi îşi unesc eforturile împotriva lui Loki şi a complicilor săi în încercarea de a salva lumea.
“Îi aşteptam pe cei mici cu un bum de energie şi super puteri. Este o ocazie unică pentru copii, căci super eroii Marvel sunt nerăbdători să îi cunoască şi să îi înveţe trucurile lor,” a afirmat Corina Constantin, Marketing and Communication Manager, Walt Disney, România.

Şi cum cei mici sunt răsfăţaţii tuturor, Sun Plaza nu face excepţie şi le dedică un weekend întreg! În perioada 27-29 aprilie centrul comercial se transformă în cel mai fierbinte punct pe harta distracţiilor pentru pitici!
Copiii care vin la mall în această perioadă vor avea parte, în zona de divertisment din Sun Atrium, de surprize, concursuri de colorat cu personaje Marvel, jocuri pe calculator, face painting şi multe alte activităţi distractive. în plus, Îi aşteaptă concursuri care au ca premii costume şi măşti Spiderman, reviste „Marvel Heroes”, jucării, postere cu super eroii Marvel sau minute de joacă la Sun Playcenter.
Pentru zilele de 27 şi 28 aprilie, Sun Plaza a pregătit pentru prichindei 3 mini-show-uri cu totul speciale care includ reprezentaţii precum comediile „Balonul Sus !" şi „Dentistul”, show-ul interactiv „Orchestra”, spectacolul de dresură „Aristocat” ale trupei Bimbo Circus, dar şi spectacolul de teatru "Pinocchio". 

Articol preluat.

No comments:

Post a comment