ATELIER BD PENTRU COPII

A sosit un cadou frumos cu ocazia sarbatorilor de iarna!
ATELIER BD

Numarul 6 al revistei ATELIER BD, va aduce peste 40 de pagini despre tinerii artisti talentati ai Clubului de Benzi Desenate din Mangalia si desenele pe care le-au creat.
Citeste povestea in benzi desenate semnata de Corina Vladescu si “Titanic”, o banda desenata de Andron Cristian, care descrie, pas cu pas, cum a lucrat la aceasta poveste.
Pe langa aceste lucruri deosebite, revista ATELIER BD nr. 6 va ofera imagini de la lansarea clubului de benzi desenate din Mangalia, fondat de Mihai I. Grajdeanu, autor de benzi desenate
si nu in ultimul rand, afla cine a castigat diploma atelier BD si cartea cu ilustratii si banda desenata “Legendele Dacilor-Personaje” din concursul ,,Creaza o banda desenata“.

Asteptam ideile si desenele voastre pentru urmatorul numar al revistei. Vom premia cele mai frumoase povesti de benzi desenate. Pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail:  grajdeanu_mihai@yahoo.com.
Multumim copiilor si parintilor care au trimis desene pentru revista!

Revista ATELIER BD este o platforma online, care isi propune sa promoveze copiii  talentati la desen si pasionati de benzi desenate, in urma participarii lor la ateliere de creatie .
Daca esti pasionat de benzi desenate, sau vrei sa organizezi in localitate un atelier de banda desenata, daca vrei sa contribui la revista, sau  sa recomanzi un copil sau tanar/a artist talentat la desen, pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail  grajdeanu_mihai@yahoo.com si nominalizarea ta poate sa apara in numarul urmator al revistei!

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului 1 iunie 2013!
ATELIER BD

Numarul 5 al revistei ATELIER BD, va aduce peste 20 de pagini despre copii, mici artisti talentati si desenele pe care le-au creat.
Descopera picturile si banda desenata creata de Ciobanel Ioana Alexia de la Clubul de arta Callatis din Mangalia.
Citeste povestea in benzi desenate semnata de Niki Gegea, o adaptare dupa opera lui Dante Aligheri, “Infernul lui Dante” si “Perfect man”  o banda desenata de Tofanel Bianca care descrie o faza comica bazata pe Edward Cullen din seria Twilight de S.Mayer.
Va invitam  la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti , la Noaptea Benzilor Desenate sa descoprim  cum sa-l desenam pe Legendel in benzi desenate, personaj din universul “Legendele Dacilor”.
Pe langa aceste lucruri deosebite revista ATELIER BD nr. 5 va ofera:  Atelierul BD in “Gradina cu Artisti” de Ziua Internationala a Copilului: “Cum sa realizam o banda desenata”. Cartea cu ilustratii si banda desenata “Legendele Dacilor-Personaje” la Cinema Scala cu ocazia  spectacolului extraordinar “Micile Vedete la Cinema”. Un spectacol pentru copii, parinti si bunici, ulterior difuzat de TVR2! si nu in ultimul rand afla cine a castigat diploma atelier BD si cartea pentru copii “Legendele Dacilor-Personaje” din concursul  ,,Creaza o banda desenata“.

Asteptam ideile si desenele voastre pentru urmatorul numar al revistei. Vom premia cele mai frumoase povesti de benzi desenate, despre istoria si legendele dacilor. Pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail:  grajdeanu_mihai@yahoo.com  sau atelierulbd@yahoo.com
Multumim copiilor si parintilor care au trimis desene pentru revista!

Revista ATELIER BD este o platforma online, care isi propune sa promoveze copiii  talentati la desen si pasionati de benzi desenate, in urma participarii lor la ateliere de creatie .
Daca esti pasionat de benzi desenate, sau vrei sa organizezi in localitate un atelier de banda desenata, daca vrei sa contribui la revista, sau  sa recomanzi un copil sau tanar/a artist talentat la desen, pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail  grajdeanu_mihai@yahoo.com si nominalizarea ta poate sa apara in numarul urmator al revistei!

                         

   A sosit un cadou frumos de la Mos Craciun!
ATELIER BD

Numarul 4 al revistei ATELIER BD, va aduce peste 20 de pagini despre copii, mici artisti talentati si desenele pe care le-au creat.
Afla ce se intampla la ora de pictura la Clubul de arta Callatis din Mangalia. Descopera desenele Iris Mariei Perju.
Descopera personajele lui  Niki si afla ce a mai facut Eric Butuc!
Fa o calatorie la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti si descopera cum se deseneaza un fotbalist in miscare impreuna cu Madalin Iordache!
Pe langa aceste lucruri deosebite revista ATELIER BD nr. 4  va ofera:  Atelierul BD la Baia Mare: “Cum se deseneaza un personaj din Caragiale”,  Ciutanul la Baia Mare si nu in ultimul rand afla cine a castigat diploma  atelier BD si banda desenata Ciutanul vol. I din concursul  ,,Creaza o banda desenata“.
Asteptam ideile si desenele voastre pentru urmatorul numar al revistei, care va apare odata cu venirea primilor ghiocei. Vom premia cele mai frumoase povesti de benzi desenate, despre vacanta de iarna. Pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail:  grajdeanu_mihai@yahoo.com.
Multumim copiilor si parintilor care au trimis desene pentru revista!

Revista ATELIER BD este o platforma online, in curand si tiparita, care isi propune sa promoveze copiii  talentati la desen si pasionati de benzi desenate, in urma participarii lor la ateliere de creatie si nu numai…
Daca esti pasionat de benzi desenate, sau vrei sa organizezi in localitate un atelier de banda desenata, daca vrei sa contribui la revista, sau  sa recomanzi un copil sau tanar artist talentat la desen, pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail  grajdeanu_mihai@yahoo.com  si nominalizarea ta poate sa apara in numarul 5 al revistei!


                                                  A sosit un  cadou frumos  de 1 IUNIE !
                                      ATELIER BD  

Peste 30 de pagini despre copii si tineri artisti talentati  si desenele pe care le-au creat , in  numarul 3 al revistei  Atelier BD  !
Afla ce se intampla la ora de pictura la gradinita Kogaion ! Ce au mai facut  ,, Mesterii lui Manole” o banda desenata semnata de Nistor.
 Descopera desenele  lui  Victor Bogdan si Ionut Marian , citeste povestea in banda desenata a  Caterinei Velescu si  vezi ce a mai pictat Iulia Apostol  .
Pe langa aceste lucruri deosebite revista ATELIER BD nr 3  va ofera:  ziua benzilor desenate gratuite , atelierul bd la Otaku Festival ,   si nu in ultimul rand afla cine a castigat diploma  atelier BD si banda desenata Ciutanul vol I din concursul  ,,Creaza o banda desenata “ .
Asteptam ideile si desenele voastre pentru urmatorul numar al revistei care va apare odata cu inceperea  scolii.Vom premia cele mai frumoase povesti desenate, despre vacanta. Pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail  grajdeanu_mihai@yahoo.com.
Multumim copiilor si parintilor care au trimis desene pentru revista !


 

                                                    A sosit un  cadou frumos  de Craciun !
                                      ATELIER BD  

Peste 60 de pagini despre copii,  tineri artisti talentati  si desenele pe care le-au creat , in  revista Atelier BD nr. 2 !
Afla cine sunt ,, Mesterii lui Manole” o banda desenata semnata de Nistor,  descopera desenele  lui Matei , afla cine a realizat coperta revistei  si despre  Andrei  artistul din spatele autismului.
Pe langa aceste lucruri deosebite revista ATELIER BD nr 2  va ofera: expozitia arta la pachet editia a II a , atelierul bd la Comedy Cluj,  interviu  special cu Octavia Taralunga  si nu in ultimul rand afla cine a castigat diploma  atelier BD si banda desenata Ciutanul vol I din concursul  ,,Creaza o banda desenata “ .
Va dorim J lectura placuta !
Revista ATELIER BD este o platforma online, in curand si tiparita, care isi propune sa  promoveze copii  talentati la desen si pasionati de benzi desenate,  in urma participarii lor la ateliere de creatie si nu numai…
Daca esti pasionat de benzi desenate,  sau vrei sa organizezi in localitate un atelier de banda desenata, daca vrei sa contribui la revista,  sau  sa recomanzi un copil sau tanar artist talentat la desen pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail  grajdeanu_mihai@yahoo.com si nominalizarea ta poate sa apara in numarul 3 al revistei! 


Ochii mari si urechile ciulite !  A aparut revista copiilor talentati la desen si pasionati de benzi  desenate!
                                      ATELIER BD
Revista ATELIER BD este o platforma online in curand si tiparita care isi propune sa  promoveze copii  talentati la desen si pasionati de benzi desenate   in urma participarii lor la ateliere de creatie si nu numai…
Din cei peste 30 de copii si tineri minunati care au participat la  atelierele de banda desenata sustinute in perioada iunie –iulie  2011 de Mihai Grajdeanu, autor de banda desenata, in orasul Slatina, Galati, satul Valter Maracineanu din jud. Giurgiu,   10 talente sunt promovate in acest prim numar al revistei (iunie-iulie-august 2011).
Pe langa aceste lucruri deosebite revista ATELIER BD va ofera:
Expozitia arta la pachet , interviu  special cu Victor Drujiniu,  cel mai talentat tanar artist de banda desenata  al Romaniei care deseneza pentru marile edituri  din SUA si nu in ultimul rand concurs de benzi desenate pentru copii cu premii  surpriza J …lectura placuta !

Daca esti pasionat de benzi desenate  sau vrei sa organizezi in localitate un atelier de banda desenata, daca vrei sa contribui la revista sau  sa recomanzi un copil talentat la desen pentru publicare in revista ATELIER BD foloseste cu incredere adresa de e-mail  grajdeanu_mihai@yahoo.com  si poate aparea in numarul viitor !ATELIER BD la Baia Mare 

8 decembrie 2012

Atelier BD ,,Cum sa desenezi un personaj din Caragiale,, la teatrul de papusi din Baia Mare, in cadrul Saptamanii Caragiale,
 

Ciutanul la Teatrul de papusi din Baia Mare
 

 

 Atelier BD Ciutanul la Nocturna Bibliotecilor