Monday, 24 December 2012

ATELIER BD nr. 4


                 
                              


  A sosit un cadou frumos de la Mos Craciun!
ATELIER BD

Numarul 4 al revistei ATELIER BD, va aduce peste 20 de pagini despre copii, mici artisti talentati si desenele pe care le-au creat.
Afla ce se intampla la ora de pictura la Clubul de arta Callatis din Mangalia. Descopera desenele Iris Mariei Perju.
Descopera personajele lui  Niki si afla ce a mai facut Eric Butuc!
Fa o calatorie la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti si descopera cum se deseneaza un fotbalist in miscare impreuna cu Madalin Iordache!
Pe langa aceste lucruri deosebite revista ATELIER BD nr. 4  va ofera:  Atelierul BD la Baia Mare: “Cum se deseneaza un personaj din Caragiale”,  Ciutanul la Baia Mare si nu in ultimul rand afla cine a castigat diploma  atelier BD si banda desenata Ciutanul vol. I din concursul  ,,Creaza o banda desenata“.
Asteptam ideile si desenele voastre pentru urmatorul numar al revistei, care va apare odata cu venirea primilor ghiocei. Vom premia cele mai frumoase povesti de benzi desenate, despre vacanta de iarna. Pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail:  grajdeanu_mihai@yahoo.com  sau atelierulbd@yahoo.com
Multumim copiilor si parintilor care au trimis desene pentru revista!

Revista ATELIER BD este o platforma online, in curand si tiparita, care isi propune sa promoveze copiii  talentati la desen si pasionati de benzi desenate, in urma participarii lor la ateliere de creatie si nu numai…
Daca esti pasionat de benzi desenate, sau vrei sa organizezi in localitate un atelier de banda desenata, daca vrei sa contribui la revista, sau  sa recomanzi un copil sau tanar artist talentat la desen, pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail  grajdeanu_mihai@yahoo.com  sau atelierulbd@yahoo.com si nominalizarea ta poate sa apara in numarul 5 al revistei!No comments:

Post a comment