ATELIER BD nr.6




A sosit un cadou frumos cu ocazia sarbatorilor de iarna!
ATELIER BD

Numarul 6 al revistei ATELIER BD, va aduce peste 40 de pagini despre tinerii artisti talentati ai Clubului de Benzi Desenate din Mangalia si desenele pe care le-au creat.
Citeste povestea in benzi desenate semnata de Corina Vladescu si “Titanic”, o banda desenata de Andron Cristian, care descrie, pas cu pas, cum a lucrat la aceasta poveste.
Pe langa aceste lucruri deosebite, revista ATELIER BD nr. 6 va ofera imagini de la lansarea clubului de benzi desenate din Mangalia, fondat de Mihai I. Grajdeanu, autor de benzi desenate
si nu in ultimul rand, afla cine a castigat diploma atelier BD si cartea cu ilustratii si banda desenata “Legendele Dacilor-Personaje” din concursul ,,Creaza o banda desenata“.

Asteptam ideile si desenele voastre pentru urmatorul numar al revistei. Vom premia cele mai frumoase povesti de benzi desenate. Pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail:  grajdeanu_mihai@yahoo.com.
Multumim copiilor si parintilor care au trimis desene pentru revista!

Revista ATELIER BD este o platforma online, care isi propune sa promoveze copiii  talentati la desen si pasionati de benzi desenate, in urma participarii lor la ateliere de creatie .
Daca esti pasionat de benzi desenate, sau vrei sa organizezi in localitate un atelier de banda desenata, daca vrei sa contribui la revista, sau  sa recomanzi un copil sau tanar/a artist talentat la desen, pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail  grajdeanu_mihai@yahoo.com si nominalizarea ta poate sa apara in numarul urmator al revistei!