9 Mai, Ziua Europei în Benzi Desenate la Centrul de Tineret din Amara!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAtelierul de Benzi Desenate de la Centrul de Tineret din Amara, a organizat în acest weekend o sesiune dedicată Zilei Europei! Sub îndrumarea artistului Mihai Grăjdeanu, copiii au realizat o poveste în bandă desenată, având ca subiect: țările membre UE. Desenele celor mai talentați copii vor apare în numărul următor al revistei Atelier BD.
Toți participanții la atelier au primit cărți cu benzi desenate, oferite de Spațiului Public European, cu sediul în București.
Asociația Expert, în parteneriat cu Primăria Amara, au inaugurat anul acesta la data de 15 Martie, primul Centru de tineret din oraș. Centrul se află în clădirea fostei primării a orașului și este azi locul de întâlnire a tinerilor din zonă. Un demers care își propune să urmărească angajarea și participarea tinerilor în proiecte ce vizează activități cu caracter educațional și cultural; promovarea educației nonformale; dezvoltarea abilităților de comunicare, de lucru în echipă și de cunoaștere; stimularea creativității; integrarea tinerilor în comunitate prin promovarea valorilor sociale și culturale.
Atelierul de Bandă Desenată este organizat de artistul Mihai Grajdeanu, autor de benzi desenate, după un concept propriu. Tinerii participanți sunt incurajați să-și folosească imaginația și să se exprime prin intermediul benzii desenate, o artă fără granițe și foarte populară la nivel european.

clubuldepresatransatlantic
uzp.org.ro
prodiaspora


image(1) image(3) image(4) image(5) imageOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA