Expozitie CIUTANUL vol I -arta la pachet 2

 Va invit la expozitia arta la pachet 2 unde puteti vedea planse din romanul grafic Ciutanul vol I si in premiera pagini din vol II.


"...Primele benzi desenate am inceput sa le fac undeva intre 11 si 14 ani sunt creionate pe foi A4 ,unele chiar sunt colorate.  Pana in prezent mi s-au publicat cateva benzi desenate : Dupa Gratii, Ciutanul vol I si Legendele Dacilor Liberi. Plansele expuse din Ciutanul vol I sunt cateva pagini din  primul roman grafic romanesc dintr-o serie de  3 volume care vor fi publicate. Denumirea de  ‘’ciutanul’’ provine de la un regionalism din Doborogea care inseamna -pitic, copil si este defapt porecla pe care o primeste personajul  principal Mihai Dumitrescu de la coechipieri din echipa de fotbal.
 In prezent fac parte din grupul de tineri artisti BD al revistei COMICS. Sustin ateliere de benzi desenate pentru copii prin tara si lucrez la continuarea trilogiei cu CIUTANUL VOL II..."
Expozitia arta la pachet  se desfasoara in perioada 17-31 octombrie la galeria foto de la cinema Patria , Bucuresti. Ciutanul vol I poate fi comandat prin email la adresa grajdeanu_mihai@yahoo.com, pretul de 25 lei + taxe postale.