Revista ATELIER BD nr. 2


Peste 60 de pagini despre copii,  tineri artisti talentati  si desenele pe care le-au creat , in  revista Atelier BD nr. 2 !
Afla cine sunt ,, Mesterii lui Manole” o banda desenata semnata de Nistor,  descopera desenele  lui Matei , afla cine a realizat coperta revistei  si despre  Andrei  artistul din spatele autismului.
Pe langa aceste lucruri deosebite revista ATELIER BD nr 2  va ofera: expozitia arta la pachet editia a II a , atelierul bd la Comedy Cluj,  interviu  special cu Octavia Taralunga  si nu in ultimul rand afla cine a castigat diploma  atelier BD si banda desenata Ciutanul vol I din concursul  ,,Creaza o banda desenata “ .
Va dorim J lectura placuta !
Revista ATELIER BD este o platforma online, in curand si tiparita, care isi propune sa  promoveze copii  talentati la desen si pasionati de benzi desenate,  in urma participarii lor la ateliere de creatie si nu numai…
Daca esti pasionat de benzi desenate,  sau vrei sa organizezi in localitate un atelier de banda desenata, daca vrei sa contribui la revista,  sau  sa recomanzi un copil sau tanar artist talentat la desen pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail  grajdeanu_mihai@yahoo.com  sau atelierulbd@yahoo.com si nominalizarea ta poate sa apara in numarul 3 al revistei!

Revista poate fi rasfoita aici.