Fotbalul si banda desenata se unesc pe scena cupei uefa europa league

Miodrag Belodedici, ambasadorul finalei Europa League, care se va juca pe data de 9 mai, la Bucuresti pe “National Arena” a insotit Cupa UEFA in piata din fata Atheneului Roman din Bucuresti! Cupa va fi expusa in piata timp de 2 zile si va putea fi vazuta si fotografiata de toti fanii si iubitorii jocului cu mingea rotunda.
„Ciutanul”, micul fotbalist, eroul din benzile desenate din volumul cu acelasi titlu de Mihai Ionut Grajdeanu, a fost prezent la ceremonia de aducere a Cupei in piata George Enescu. La rindul sau, „Ciutanul” a fost printre cei care au primit cite un autograf de la Belo, in prezenta Cupei UEFA.
„O sa fiu cu Cupa in mana, sa o mut dintr-un loc in altul. E destul de grea, mai grea decat Cupa Campionilor”, a spus Miodrag Belodedici, in emisiunea “Fluier final”.


Piaţa George Enescu, a fost prima oprire din cadrul unui tur bucurestean, care cuprinde urmatoarele "statii": 11-12 aprilie: Piata George Enescu; 13-16 aprilie: Baneasa Shopping City; 17-19 aprilie: Pasajul Universitatii; 20-22 aprilie: Centrul Vechi (pe Strada Lipscani); 23-26 aprilie: Caminele studentesti ale Institutului Politehnic din Regie; 27-29 aprilie: Tribuna VIP a Arenei Nationale; 30 aprilie-1 mai: Primaria Generala a Capitalei; 2-3 mai: sediul SEAT; 4-6 mai: Parcul Unirii; 7 mai: Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

Madalina Corina Diaconu