ATELIER BD nr.3

   



                                              A sosit un  cadou frumos  de 1 IUNIE !
                                      ATELIER BD  
Peste 30 de pagini despre copii si tineri artisti talentati  si desenele pe care le-au creat , in  numarul 3 al revistei  Atelier BD  !
Afla ce se intampla la ora de pictura la gradinita Kogaion ! Ce au mai facut  ,, Mesterii lui Manole” o banda desenata semnata de Nistor.
 Descopera desenele  lui  Victor Bogdan si Ionut Marian , citeste povestea in banda desenata a  Caterinei Velescu si  vezi ce a mai pictat Iulia Apostol  .
Pe langa aceste lucruri deosebite revista ATELIER BD nr 3  va ofera:  ziua benzilor desenate gratuite , atelierul bd la Otaku Festival ,   si nu in ultimul rand afla cine a castigat diploma  atelier BD si banda desenata Ciutanul vol I din concursul  ,,Creaza o banda desenata “ .
Asteptam ideile si desenele voastre pentru urmatorul numar al revistei care va apare odata cu inceperea  scolii.Vom premia cele mai frumoase povesti desenate, despre vacanta. Pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail  grajdeanu_mihai@yahoo.com  sau atelierulbd@yahoo.com.
Multumim copiilor si parintilor care au trimis desene pentru revista !