Deschiderea "COMICS DIDACTIC - clubul de benzi desenate Spiru Haret".


Proiectul COMICS DIDACTIC deschide în București primul club de bandă desenată la Colegiul Național Spiru Haret, o premieră pentru liceele din țară.
Clubul se adresează elevilor din clasele a 5-a până în a 12-a iar coordonatorul proiectului, autorul bd Mihai Ionuț Grăjdeanu îi invită pe elevi să descopere universul benzilor desenate.
 

Proiectul și volumele Comics Didactic transformă lectura ȋn plăcere. Prin intermediul benzilor desenate, operele literare romanesti pot fi citite și ȋnţelese mai ușor de elevi. Personajele din operele literare pot deveni acum, la fel de ȋndrăgite și populare precum eroii de bandă desenată. Textele publicate ȋn benzile desenate respectă textele operelor literare abordate. Subiectele alese respectă programa școlară. Versiunea operei literare ȋntr-un rezumat ȋn bandă desenată poate fi integrată la orele de literatură, pentru a stimula interesul elevilor pentru lectură. Comics Didactic propune ideea studierii acestor volume de bandă desenată, paralel cu versiunea clasică.